Termeni și condiții

Ultima actualizare: 21.05.2024

Informații companie:

Serviciul https://ascending-spirit.com este oferit de ASCENDING SPIRIT SRL inregistrata la Serviciul Registrul Comertului sub nr. J40/15986/2017, avand CUI 38230422, cu sediul in Str. Maica Teofana, nr. 17, bl. P, Et. 2, Ap. 5, Sector 1, denumita in continuare „Prestator”.

Prezentele Termeni si Conditii se aplica clientilor de produse prin intermediul platformei online https://ascending-spirit.com detinuta de Prestator.

Navigarea pe site-ul https://ascending-spirit.com urmata de plasarea unei Comenzi echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea in integralitate a Termenilor de mai jos de catre orice Client al Prestatorului, avand calitatea de Utilizator/ Cumparator/ Consumator.

Prestatorul isi rezerva dreptul de a face modificari in continutul acestui site, precum si in cadrul prezentelor Termeni si conditii, fara niciun fel de notificare prealabila a Utilizatorilor/ Consumatorilor. In caz de divergenta sau neintelegeri intre Prestator si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul plasarii Comenzii.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 1. OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
 2. OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
 3. OUG nr. 140 din 28 decembrie 2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vanzare de bunuri;
 4. OUG nr. 141/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de furnizare de continut digital si de servicii digitale;
 5. Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
 6. Legea 365/2002 privind comertul electronic;
 7. OUG nr. 58/2022 pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul protectiei consumatorilor.
 1. Definiții
 • Vânzător: Operatorul site-ului.
 • Cumpărător: Persoana fizică sau juridică care plasează o comandă pe site.
 • Produse: Bunurile comercializate prin intermediul site-ului.

2. Înregistrarea și Contul

Pentru a putea plasa comenzi, cumpărătorii trebuie să creeze un cont pe site-ul nostru. Toate informațiile furnizate în timpul procesului de înregistrare trebuie să fie corecte și complete. Cumpărătorul este responsabil pentru menținerea confidențialității contului și parolei și este responsabil pentru toate activitățile care au loc în contul său.

3. Plasarea Comenzilor

Comenzile se pot plasa online prin adăugarea produselor în coșul de cumpărături și finalizarea procesului de checkout. După plasarea comenzii, cumpărătorul va primi un e-mail de confirmare. Toate comenzile sunt supuse disponibilității produselor și acceptării comenzii de către vânzător.

4. Prețuri și Plăți

Prețurile afișate pe site sunt în RON și includ TVA. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără notificare prealabilă. Plățile se pot efectua prin card de credit, transfer bancar sau alte metode de plată specificate pe site.

5. Livrare

Termenii de livrare sunt estimativi și pot varia. Vânzătorul nu este responsabil pentru întârzieri cauzate de factori externi.

6. Returnări și Anulări

Cumpărătorul are dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării, fără a oferi un motiv. Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost primite. Costurile de returnare vor fi suportate de cumpărător.

7. Protecția Datelor

Vânzătorul se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea datelor personale ale cumpărătorilor. Toate datele personale colectate vor fi utilizate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

8. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate materialele de pe site, incluzând, dar fără a se limita la, texte, imagini, logo-uri, sunt proprietatea vânzătorului și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și alte legi de proprietate intelectuală.

9. Limitarea Răspunderii

Vânzătorul nu va fi responsabil pentru nicio pierdere sau daună indirectă, specială sau incidentală care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza produsele sau serviciile oferite pe site.

10. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat.

11. Legea Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legislația în vigoare din România. Orice dispută va fi soluționată de instanțele competente din România.