Scopul Vieții - 11th Codon Reading

Informațiile despre scopul nostru de viață oferă călăuzire în viață, răspunde la multe întrebări.

ADN-ul tău deține matricea spiritului tău încă de la creație. În funcție de domeniile principale de interes, putem găsi tot felul de informații care să vă ajute să răspundeți la întrebările dvs. cheie, inclusiv scopul vieții, cum funcționează mintea, relațiile dvs. contracte, descendența spirituală și de unde veniți.

Lasă călătoria să se desfășoare!

Aceste citiri in ADN vă vor împuternici să înțelegi cine ești și cine este necesar să devii. Totul este înregistrat în al 11-lea codon al ADN-ului. Vei primi informații despre ceea ce ești aici să faci, care sunt provocările tale și multe, multe altele; oferindu-ți acces la marea înțelepciune și împuternicire care este dreptul tău de naștere.

Citirea pentru scopul vieții poate include următoarele, în funcție de întrebările dvs. de bază:

Există atât de multe informații de accesat și atât de multe despre cine ești cu adevărat, încât doar cele mai importante informații de care ai nevoie sunt accesate într-o singură sesiune. Veți primi destule cu care să lucrați, dar puteți primi din ce în ce mai multe informații în orice citiri ulterioare pe care le puteți primi pe măsură ce ați mers mai departe pe calea voastră!

Despre sesiune:

Rezervă acum Scopul Vieții - 11th Codon Reading