Rolul lectiilor de viata in activarea serviciului tau catre umanitate

De ceva timp studiez acest minunat material al “Legii lui Unu”, “Law of one”.

Astazi o rasfoiam si am ajuns din nou la mesajul legat de “serviciul nostru catre umanitate” si ce inseamna el de fapt. Imi tot revine acest mesaj,semn ca e timpul sa fie integrat si pus in practica!

Ideea ca lectiile noastre de viata sunt cele care care ne slefuiesc de fapt darurile, ne scot la suprafata instrumentele de lucru cu noi si cu ceilalti, mi se pare fabulos! Tot ceea ce traim e doar un antrenament care ne contureaza menirea si harul 💙🌟⚜️🌙 Legea lui UNU este o Știință Sacră a mecanicii Conștiinței Christice și include Legile Naturale care guvernează Creația noastră Universală.

🔱

⭐️🌟

“Există mai mulţi oameni pe această planetă care sunt în căutare, decât au existat în trecut. Cu toate acestea, mulţi sunt destul de confuzi în încercările lor de a ajunge la adevăr.

Prietenii mei, în momentul în care fiecare dintre voi v-aţi încarnat, aţi fost conştienţi de anumite lecţii, destinate a fi uitate. Aceste lecţii vor deveni scopuri care urmează să fie împlinite în această întrupare. Dacă vi se pare că întreaga voastră întrupare din cadrul acestei iluzii, a fost formată doar dintr-o serie de dificultăţi de un anume tip, atunci în mod sigur sunteţi conştienţi de una dintre aceste lecţii.

După cum vedeţi, aceste lecţii nu pot fi evitate. Ele trebuie să fie învăţate.

⚜️

⚜️

Procesele conştiente de gândire sunt capabile a fi distructive, în sensul în care ele vă pot ajuta să evitaţi lecţia, pe care de fapt aţi dorit să o învăţaţi. Prin urmare, atunci când vă apropiaţi de o asemenea lecţie, vă sugeram să ajungeţi la o stare în care să vă abţineţi a folosi procesele analitice conştiente, pentru ca mai apoi să vă reîntoarceţi la problemă având o mentalitate mult mai clară. Astfel veţi fi pregătiţi să învăţaţi lecţiile pentru care v-aţi încarnat aici, mai degrabă decât a evita ceea ce trebuie să învăţaţi.

🌟

🌟

Prietenii mei, trebuie să vă reamintiţi, că serviciul faţă de celelalte persoane este serviciul faţă de propria persoană.

Există identitate. Există completitudine şi unitate. Prin urmare, ceea ce este simţit ca şi negativ faţă de un om din mulţime, este simţit faţă de propria persoană şi faţă de Creator. Gândurile negative se infiltrează în serviciul pe care încercaţi să îl oferiţi propriei persoane şi Creatorului.

🌟

🌟

În acest moment, există doar un singur lucru de mare importanţă pentru voi. Acesta este pregătirea personală pentru a fi în serviciu faţă de ceilalţi. Voi sunteţi meniţi să îi serviţi pe semenii voştrii, prin urmare, este necesar să vă pregătiţi pentru a face acest lucru. Pregătirile se fac, bineînţeles, prin meditaţie. Nu putem să subliniem îndeajuns importanţa meditaţiei. Prin această tehnică voi veţi primi răspunsuri la toate întrebările voastre. Este dificil să conştientizaţi acest lucru, şi totuşi este adevărat. Toate întrebările voastre pot fi reduse la un concept extrem de simplu. Puteţi deveni conştienţi de acesta prin meditaţie. Odată ce veţi face acest lucru, voi veţi fi pregătiţi pentru a servi, la fel cum alţii au mers pe această cale şi acum sunt în serviciu, pe planeta voastră.

Urmaţi-le exemplul; petreceţi o perioadă de timp în meditaţie.

Pregătiţi-vă pentru a ajunge la semenii voştrii şi conduceţi-i de la întunericul şi confuzia pe care o experimentează, înapoi către lumina pe care o doresc.”

Distribuie aceasta postare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DESPRE MINE

Author picture

Namaste! Sunt Stefana Vicol-Frew!

Sunt un artist al vietii, Life Activation Practitioner, trainer spiritual si un pod de lumina intre Cer si Pamant prin metoda Light Language!

CATEGORII BLOG

ABONARE NEWSLETTER

Daca iti doresti sa fii la curent cu ultimile noutati Ascending Spirit Romania, lasa mai jos adresa ta de e-mail:

Iti doresti o sesiune privata?