Politica de livrare

Ultima actualizare: 21.05.2024

Informații companie:

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare, in functie de localitatea dvs.

Costul transportului este in valoare de 19.99lei.

Comenzile plasate in week-end se vor expedia Luni.

Livrarea se face prin curier rapid.

Dacă coletul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde sau are numarul de telefon trecut gresit, adresa specificată este incompleta/greșită etc), coletele rămân la curierul zonal o zi, după care revin la expeditor.

In situatia in care un client plaseaza 2 comenzi si din motive neintemeiate, coletele sunt refuzate, vom accepta o noua comanda pe site, doar cu plata produselor si transportului (in avans) prin card bancar.

Nu vom accepta plata ramburs de la clientii care au in contul sau de client maxim 2 comenzi cu status: refuz primire, indiferent de intervalul de timp intre aceste statusuri.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră:

  • manipularea necorespunzatoarea a marfurilor pe perioada transportului;
  • blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;
  • condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;
  • cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;
  • cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.