Politica de anulare și retur

Ultima actualizare: 21.05.2024

Informații companie:

1. Anularea Comenzilor

1.1 Anularea de către Cumpărător

  • Cumpărătorul poate anula comanda fără niciun cost înainte ca aceasta să fie expediată. Pentru a anula o comandă, cumpărătorul trebuie să ne contacteze cât mai curând posibil la namaste@ascending-spirit.com
  • Dacă comanda a fost deja expediată, cumpărătorul trebuie să refuze livrarea sau să returneze produsele conform politicii de retur.

1.2 Anularea de către Vânzător

  • Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazuri excepționale, cum ar fi lipsa stocului, erori în prețuri sau alte probleme tehnice. În aceste cazuri, cumpărătorul va fi informat imediat, iar suma plătită va fi rambursată integral.

 

2. Politica de Retur

Conform legislației în vigoare, cumpărătorul are dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii acestora, fără a fi necesar să ofere un motiv.

Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele care le-au însoțit.

Produsele care prezintă semne de uzură, deteriorare sau care nu mai sunt în ambalajul original nu vor fi acceptate pentru retur.

Pentru a iniția procesul de retur, vă rugăm să ne contactați la namaste@ascending-spirit.com și să ne furnizați detalii despre comandă și motivul returului.

Costurile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de către cumpărător.

n cazul în care produsele returnate nu îndeplinesc condițiile de retur menționate mai sus, vânzătorul își rezervă dreptul de a reduce suma rambursată corespunzător sau de a refuza returul.

3. Rambursarea Sumei

După primirea și verificarea produselor returnate, vânzătorul va rambursa suma plătită de cumpărător în termen de 14 zile calendaristice. Rambursarea se va face folosind aceeași metodă de plată utilizată de cumpărător pentru achiziția inițială, cu excepția cazului în care se convine altfel.