Limbajul Luminii

O Modalitate Puternica de Vindecare

Light Language – Limbajul Luminii

As numi-o o noua metoda de vindecare a noului Pamant. Este un limbaj care transcede eficient mintea inconstienta, vorbeste adancimilor sufletului.

Light Language este considerat a fi „limbajul ingerilor”, “Limbajul galactic” sau „limbajul sufletului”. Multi cred ca limbajul luminii este limba pe care am vorbit-o inainte de caderea istorica a Babilonului.

Povestea spune ca, inainte de toamna, toata lumea vorbea o limba, se intelegea reciproc si exista pace. O parte din pedeapsa primita de oameni a fost data sub forma de separare. Oamenii au fost separati si au primit diferite limbi si, in cele din urma, nu s-au inteles deloc. A existat confuzie si s-au  razboit unul impotriva celuilalt.

Multe culturi antice ale lumii au texte istorice scrise despre evolutia limbajului luminii,. Aceste texte se refera la faptul ca limbajul luminii este vorbit din nou in numar mare pe planeta.

Se preconizeaza ca va incepe cu cateva si se va raspandi.

Cum functioneaza?

Sesiunea de vindecare si activare energetica cu Limbajului luminii functioneaza prin transfer vibrational la nivelurile corpului energetic fizic si subtil. In esenta, aduce lumina sufletului tau in acest corp si in aceasta experienta dimensionala.

Sunt valuri de energie care interactioneaza cu aspectele multiple, interconectate ale fiintei tale (campurile electromagnetice). Este puntea dintre un limbaj liniar care este memorat si contextualizat, la un limbaj mai telepatic care este transmis prin inima si vorbita sufletului. Exista o vindecare profunda a inimii prin intermediul limbajului luminii.

Beneficii:

Esti atras/a intuitiv de aceasta tehnica sau vrei sa afli mai multe?

Ar fi o mare bucurie pentru mine sa il experimentam impreuna!

Contributia ta:

240 LEI

Sesiune privata: 2 ore

Inscrie-te la newsletter pentru a afla ultimele noutati!