Despre mine

Namaste!

Sunt Stefana Vicol-Frew!

Sunt un artist al vietii, o fiinta care alege sa se experimenteze in multiple roluri. Am ales aici si acum si rolul de trainer spiritual, am ales sa transmit mesaje , emotii, care sa ne trezeasca cumva din adormirea sau letargia noastra. Nu as vrea sa fac asta predicand in felul in care suntem obisnuiti noi, ci inspirandu-va!

Imi doresc sa va motivez, sa trezesc natural în voi acea ființă divină care se răsucește în toate părțile ca să se elibereze din închisoarea adormirii minții. Imi doresc sa trezesc în voi chemarea!

Inca de mic copil am venit cu daruri spirituale. Acele daruri spirituale despre care preferi să nu vorbești mai cu seamă când ești copil…de teamă! Teama de a nu fi crezut, de a fi izolat, de a fi ridiculizat! Iar prin continua mea formare la nivel profesional, nu fac altceva decât să ofer metode valide, eficiente celor care cer să fie îndreptați, ghidați, pe calea lor!

De atunci am ales sa ma tot reinventez. Am gasit multe căi prin care pot ajunge să imi împlinesc scopul. Am căzut si m-am ridicat și mai puternică, și mai creativă și mai hotărâtă. Și de fiecare dată când m-am ridicat, misiunea mea devenea tot mai clară.

Maeștrii zilelor noastre sunt fiice, surori, soții, mame! Sunt o continuă lumină care crește și care-i face și pe cei din jurul lor să crească…natural, firesc…Asta face lumina!

Poti face din misiunea ta un succes, doar atunci cand te cunosti si o cunosti cu adevarat!

Misiunea mea

Simt ca mi-am pregatit viata pentru a activa oamenii, pentru a le reaminti cine sunt și ce misiune divina au, de a-i sprijini in trezirea lor si de a-i coordona in transformarea misiunilor lor personale in misiuni planetare.

In fiecare moment putem alege intre a onora acea parte din noi care tinde spre manifestarea maretiei noastre sau sa continuam sa jucam acelasi rol, care ne face sa ne simtim neimpliniti.

Cultivandu-ti maiestria interioara si, prin urmare, impactul tau asupra lumii, poti ajunge sa te reinventezi, sa gasesti acea parte din tine care te va pune in serviciul umanitatii, dar si in cel individual.

Rolul meu este sa te ghidez sa iti reamintesti care sunt ele, sa iti reamintesc de divinitatea din tine.

Te invit sa iti atingi potentialul tau cel mai inalt din aceasta viata si linie de timp.

Calatoria – Desavarsirea

Calatoria mea a inceput din infinitate, caci mereu m-am simtit ghidata de o intelepciune divina. A venit un moment insa, in care am simtit ca a venit timpul sa pun in practica toata cunoasterea acumulata de-a lungul vietii si sa o aduc in formă fizica structurata.

Inscrie-te la newsletter pentru a afla ultimele noutati!