Cum transformam spatiul personal intr-un loc pur, curat, creativ

transformarea spatiului personal intr-un loc pur, curat, creativ

Purificarea spirituala – de ce este necesara si cum te ajuta

Fiecare dintre noi este, in fapt, o forma de energie care transmite in exterior, dar si primeste energie spre interior.

Suntem creati din energie si suntem inconjurati de energie, sub forma obiectelor ce ne inconjoara, sau a situatiilor in care ne aflam uneori. In jurul nostru graviteaza constant atat energie pozitiva, cat si cea negativa, dictandu-ne actiunile.

Din acest motiv, este important sa ne indreptam atentia catre fiecare vibratie ce ne inconjoara, astfel incat, in perioadele in care simtim ca lucrurile nu se aseaza asa cum ne dorim, sa gasim solutii eliberatoare, purificatoare.

Dintre toate emotiile, cele negative pot foarte usor sa ne creeze probleme, sa ne afecteze rapid si fara sa constientizam. Iata de ce este important ca din cand in cand sa ne intoarcem spre noi insine, sa ne analizam si sa ne eliberam aceste energii captive care ne blocheaza.

Introspectia este una dintre cele mai puternice arme pe care o avem la indemana. Sa ne luam un timp al nostru in care sa stam sa ne analizam pe indelete, sa ne bucuram de ritualuri inmiresmate care sa elibereze toate energiile negative. Aceasta forma de vindecare interioara este o tehnica atat de frumoasa prin care iti poti mentine spiritul implinit si purificat.

Fiecare ritual cere insa o pregatire, cateva lucruri care sa te poarte in starea de spiritualitate necesara pentru a-ti accesa eul interior si vibratiile pe care le generezi.

Patru pasi pentru curatarea spirituala

  1. Elibereaza-ti mintea. Fie prin meditatie, fie luandu-ti cateva momente in care sa clarifici aspectele pe care le simti ca te afecteaza. Odata ce iti clarifici care sunt blocajele pe care le simti, energiile vor incepe sa curga natural si sa te conecteze cu realitatea.
  2. Invata sa recunosti care sunt energiile negative care te apasa. Astfel, ai puterea sa identifici fiecare motiv ce sta la baza dezechilibrelor emotionale si le poti elimina mai usor (ex. o trauma, o despartire, o relatie toxica, etc., tot ceea ce ti-a adus negativitate).
  3. Analizeaza energia negativa. Va trebui sa diseci fiecare motiv care a declansat un astfel de tumult interior si o rascolire emotionala atat de puternica. Adreseaza-ti intrebari si cauta raspunsuri sincere. Odata ce vei incepe sa iti raspunzi, vei avea o alta viziune asupra lucrurilor, le vei intelege profunzimea si te vei putea detasa emotional, eliberandu-te in final.
  4. Elibereaza energia negativa prin ritualuri care sa iti readuca confort si siguranta si sa te reconecteze cu tine insati.

Descopera doua dintre cele mai comune ritualuri de curatare interioara

Inainte de a incerca orice ritual sau forma de meditatie, este important sa stii ca nu toate functioneaza in acelasi fel pentru toata lumea. Si nu toata lumea rezoneaza cu fiecare ritual.

Iti spun acest lucru pentru ca este esential sa nu te opresti si sa continui sa cauti acel ritual care rezoneaza cel mai bine cu tine, oferindu-ti o conectare naturala cu sinele.

In definitiv, scopul oricarui ritual de purificare si de curatare spirituala este acela de a-ti crea un loc sigur si o experienta care sa te implineasca atat la nivel fizic cat si psihologic. Sa iti conectezi corpul si mintea pentru a indeparta energiile daunatoare,

1. Baia ritualica este una dintre cele mai des folosite metode de curatare si indepartare a energiilor negative si este considerata purificatoare. De altfel apa este unul dintre simbolurile universale ale spiritualitatii.

Unul dintre atrbutele cele mai puternice asociate cu apa este chiar puritatea, care ne aduce eliberarea, curatarea de energiile negative.

In combinatie cu alte elemente ritualice, cum sunt sarea si lavanda, alaturi de lumanari si cristale purificatoare, iti creezi o atmosfera calma, linistitoare ca o mangaiere, si creezi premisele unei curatiri profunde. In plus, adaugand elemente puternic purificatoare cum este salvia sau Palo Santo, vei transmite vibratii puternice curatitoare si vindecatoare apei in care te imbaiezi.

Baia ritualica este un moment pe care trebuie sa il traiesti profund, motiv pentru care este important sa separi baia obisnuita, pentru desfatare, de ritualul ce are ca scop eliberarea energiilor.

2. Arderea ierburilor purificatoare. Acest ritual este folosit in mai toate culturile, iar una dintre ierburile preferate este salvia, cunoscuta pentru puternica actiune de curatare a energiilor negative si purificare. Poti testa mai multe ierburi care ti se potrivesc, invata despre ele si foloseste-le cu incredere atunci cand sunt necesare.

Aminteste-ti ca o purificare este ca o renastere.

In timp ce o curatare fizica ajuta si sustine sanatatea si starea ta de bine, o curatare energetica, spirituala, mentine un flux continuu de energie pozitiva in viata ta de zi cu zi.

Energiile negative pot fi de multe ori suficient de puternice pentru a ne consuma, pentru a ne induce stari si ganduri de tristete, furie, dubii sau vina. Emotii nocive care te impovareaza.

Pentru o curatare profuda a spiritului, este necesar sa iti acorzi cateva momente de reculegere, pentru a intelege de unde pornesc aceste vibratii, care este izvorul ce le alimenteaza si ce le face sa ramana in preajma noastra.

Intelegand ce se intampla, alegand sa actionezi si sa urmezi un ritual de purificare, te reconectezi cu tine, te regasesti si renasti spiritual, imbunatatind intreaga calitate a vietii.

Cutiile Galactic Nomad au fost create special pentru a-ti oferi tot ce ai nevoie in ritualul tau de purificare spirituala, iar obiectele din cutii au fost deja incarcate cu elemente de Geometrie Sacra. Astfel, vor transmite vibratii inalte care sa iti asigure starea de bine si linistea spirituala pe care o cauti, purificand energiile din jurul tau.

Distribuie aceasta postare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DESPRE MINE

Author picture

Namaste! Sunt Stefana Vicol-Frew!

Sunt un artist al vietii, Life Activation Practitioner, trainer spiritual si un pod de lumina intre Cer si Pamant prin metoda Light Language!

CATEGORII BLOG

ABONARE NEWSLETTER

Daca iti doresti sa fii la curent cu ultimile noutati Ascending Spirit Romania, lasa mai jos adresa ta de e-mail:

Iti doresti o sesiune privata?