Consultatii Numerologice

numerele sunt peste tot, in tot ceea ce te inconjoara

Numerologia este limbajul cifrelor, literelor si al simbolurilor.

Numerologia se bazeaza pe notiunea ca totul este conectat si ca totul exista in sincronitate perfecta. Aceasta este viziunea comuna a numerologiei, astrologiei si a altor stiinte metafizice.

Numerologia este in primul rand un instrument de auto-cunoastere si ghidare. Este o modalitate de a capata o mai buna intelegere a fiintei tale interioare, sociale si de descoperire a adevaratei tale naturi.

Ea iti dezvaluie raspunsuri la intrebarile cheie ale vietii: talentele, provocarile, cariera, iubire, familie si iti releva calea prin care poti ajunge la indeplinirea destinului tau.

Cunoasterea de sine este cheia succesului si a libertatii.​

Numerologia iti ofera o intelegere unica a cine esti ca persoana si iti dezvaluie modul in care iti poti dezvolta si atinge adevaratul potential in viata. * Nu uita insa: Modul in care alegi sa gestionezi fiecare situatie in parte, depinde intotdeauna de tine.
Numerologia poate fi raspunsul tau la mare parte din lucrurile care te “framanta”!

Ce raspunsuri imi poate da numerologia?

Daca esti singur/a, poti sa afli cum sa-ti alegi partenerul/a potrivit. Daca esti intr-o relatie, poti afla care sunt atuurile tale intr-o relatie si cum poti sa o trabnsformi intr- o relatie sanatoasa.

Descopera daca esti pe calea ta, daca  iti urmezi vocatia, daca ti-ai ales profesia potrivita, sau cand e momentul potrivit sa actionezi.

Afla care este relatia ta cu banii si invata sa recunosti calea favorabila pentru a-I obtine.

Descopera care sunt darurile tale native si cum sa-ti  folosesti  talentul pentru a te simti implinit/a si sa dobandi succesul personal si profesional.

rezerva o Consultatie Numerologica

Contributia ta:

240 Lei

Sesiune privata: 1 ora

Consultatiile pot fi facute Individual, fizic sau online.

Pe baza datei tale de nastere iti voi crea Matricea ta Numerological Unica si o vom discuta impreuna. Iti poti pregati intrebari la care cauti raspunsuri.

Certificat de:

Inscrie-te la newsletter pentru a afla ultimele noutati!