A venit timpul sa facem cunostinta cu Ashtar – Partea I

Aveam cartea din imagine pe altarul din camera mea de vreo saptamana. Nu stiam exact ce voiam sa fac cu ea (in mare o citisem). A ramas acolo,cumva tacuta,nemiscata,pana cand energiile mele au fost pregatite sa-i primeasca mesajul.

Ma asez pe fotoliu cu cartea in maini,inchid ochii,si simt din ce in ce mai puternica prezenta Comandantului si a Comandamentului ASHTAR.

Nu a fost vreme de imbratisari si ale „gingasii” ca alta data. De ce? Fratii nostri din Marea Fratie Alba sunt angrenati mai mult ca niciodata (daca e sa vorbim in linii temporale) intr-o actiune ampla de protectie si curatare a Planetei Pamant si a Spatiului din jurul si din interiorul acesteia. Le-am simtit energiile concentrate pe misiunea aceasta,asa ca i-am lasat sa imi descarce informatiile de care aveam nevoie si m-am apucat si eu de scris.

De ce scriu despre ei acum? Pentru ca asa cum imi spunea draga mea Ramona Popescu „atat cat cunosti despre o energie,atat o vei putea folosi”. Nu intamplator,chiar la Cursul de Ascensionare al Ramonei am facut cunostinta cu Comandantul Ashtar… Impropriu spus „cunostinta”,pentru ca il stiam de o vesnicie,dar atunci mi-am REAMINTIT… cine e,cine sunt,ce avem de facut!

Asadar,a venit vremea sa implementam si mai adanc in constientul colectiv informatiile despre COMANDAMENTUL ASHTAR-asta le va intari si lor scutul de protectie,pe unii din voi ii va ajuta sa isi reaminteasca,pe altii sa se activeze,pe unii ii va intriga si poate vor cauta informatii,s.a.m.d

Informatiile sunt pentru voi,acum,aici,oricum alegeti sa le folositi/primiti.

Sa incepem:

„Cine este Ashtar? O Entitate sau un Mit? Nume sau Titlu? Comandant sau Arhanghel? Un Lider Spiritual Intergalactic? Cautarea acestor raspunsuri poate deveni o aventura interesanta pentru cei ce se dedica sa inteleaga cine formeaza Scutul de Protectie al Planetei noastre.

In transmisiile (Channeling-ul) primite de Dr. Enid Smith (un extraordinar UFOlogist),Ashtar a fost descris ca fiind Comandantul Cristic de pe Venus. Directorul Suprem, responsabil cu „Programul Spiritual al Planetei Pamant”.

Voi continua in viitoare articole cu mai multe informatii despre el,Ashtar,dar azi,mesajul LOR,al Comandamentului e important!

„Iubirea noastra pentru Pamanteni si Planeta Pamant,ne motiveaza participarea,impreuna cu Preaiubitul Comandant Iisus Sananda si Comandantul Ashtar,in acest program fantastic,ce se deruleaza in beneficiul umanitatii.

Eforturile noastre voluntare isi au radacina in devotamentul pe care il avem de a Lumina Calea tuturor sufletelor de pretutindeni si de a aduce aportul nostru individual si de grup pentru Marea Fratie Alba,in acest sector al Spatiului Infinit.

De-a lungul epocilor,am urmat cu totii indrumarile Comandantilor nostri. De-a lungul a 2-3 generatii,familiile noastre au fost in Serviciul Marii Fratii Albe si a Ierarhiei,in aceasta MISIUNE. Mare parte din familiile noastre,copiii nostri,fratii nostri spirituali,au ramas acasa,in Systemele si Planetele de pe care am venit.

Vor ramane acolo pana cand MISIUNEA Pentru Planeta Pamant va fi indeplinita,pana cand Planeta va fi „vindecata”in splendoarea si minunatia sa,si va RENASTE intr-o NOUA DIMENSIUNE de lumina si glorie!

Batalia nu a luat sfarsit,nu am obtinut inca victoria,dar stim ca sub indrumarea lui Ashtar ,toate Ierarhiile noastre,vor fi ghidate in procedurile de restaurare ,o restaurare tumultoasa care a inceput deja! Suntem ghidati cu intelepciune, curaj,si victorie pentru perspectiva cea mai inalta si Binele Suprem!

Cetatenii Planetei Pamant vor avea acces la cea mai inalta Iluminare Spirituala,Planeta va fi curatata;Planeta va fi smulsa din ghiarele celor care au ca scop distrugerea ei,iar aceste forte nebenefice si sursa lor vor fi indepartate de pe Planeta. Regatul Lui Dumnezeu va veni pe Pamant,”Precum in Cer,asa si pe Pamant”.

Sub coordonarea si conducerea Comandantului Ashtar,Energiile noastre au fuzionat pe un canal  energetic unic de forta si lumina DIVINA,spre a servi MARII MISIUNI!

Exista o varietate de Grazi (Patrule),in diferite domenii: Stiintific,Educational,Spiritual,de Protectie. Toate aceste domenii au fost coordonate si au fuzionat intr-un singur organism vast,capabil de cooperare pentru realizarea SCOPULUI SUPREM.

Ultimele 2 decade au creat necesitatea formarii mai multor baze operationale active.

Multitudinea de flote mai mici sau mai mari,au  format un singur „organism”,spre a servi modelului de conducere,si a planului.

In fata oricarei provocari a Planului Divin,THE RADIANT ONE (Cel Radiant),alege O Fiinta Mareata. In acest Plan,ASHTAR a fost CEL ALES!

Energia sa a amplificat si a eficientizat felul in care noi ne indeplinim atributiile si responsabilitatile,intr-un mod ce nu poate fi descris.

Il onoram pe Ashtar ,suntem onorati sa facem parte din acest Comandament si ne lasam ghidati de el cu Respect.

Iubirea sa fata de Umanitate i-a servit ca motivatie in mod constant.

Spiritualitatea pe care o emana si invataturile sale filosofice au fost si sunt o inspiratie pentru fiecare dintre noi,dar si pentru fiecare dintre VOI. Natura sa,de a fi intens devotat misiunii sale,a devenit un exemplu de conduita in randul fiecarei Flote.

Detine intelepciunea de a ridica vibratia planetei,nefiind perturbat in cresterea sa spirituala de factori exteriori.

Tot ce ne ramane de facut este sa il urmam pe Ashtar in Batalia Luminii!

Noi suntem Etericii acestui Univers si a multitudinilor sale de Galaxii existente. Noi ne-am unit in acest efort VOLUNTAR pentru PLANETA PAMANT! Multi dintre noi au ales sa se afle printre voi acum,in forma FIZICA,pentru a va fi suport in aceste MOMENTE CRUCIALE,in aceste momente de TRANSFORMARE! Sunt inca multi care vor mai veni sa tina randurile,stand cu apreciere si iubire langa Liderul pe care The Radiant One( Cel Radiant) l-a ales.CEL ALES sa ne conduca in aceasta Lupta pentru LUMINA,a Aliantei Luminii este El,Ashtar,cel ce va coordoneaza in Cadrul Programului de Ascensionare a UMANITATII!.

Invocam acum energiile Marilor Gardieni ai Luminii, sa binecuvanteze acest Tribut,pe care il plasam in mainile Pamantenilor. Fie ca iubirea pe care Ashtar o ofera neconditionat fiecarui Om,fiecarui locuitor al Planetei Pamant,sa se intoarca inmiit catre el,sa il sustina in acest Proces de aducere a Pacii pe Pamant!

Aceasta pace mondiala, aceasta lumina in inimile voastre,o veti simti cu siguranta,caci Ashtar ne va conduce catre PACE SI LUMINA,iar misiunea noastra va fi un succes!

Va vorbesc in numele intregului Comandament Ashtar,in numele tuturor Flotelor,in numele tuturor Ofiterilor,si in numele a mii de suflete care tin liniile,a sufletelor care locuiesc in milioane de lumi ale acestui Univers.

Noi suntem Soltec din Patrula de Stiinta si Cunoastere

Monka din Consiliul Tribunalului

Korton din Serviciul de Comunicatii Athena-Al Navei Spatiale Sananda”

IUBIRE SI LUMINA! SUNTETI PROFUND IUBITI,SUNTETI PROTEJATI,SUNTEM AICI!

Traducere in Lb. Romana din cartea Ashtar by Tuella

Distribuie aceasta postare:

One Response

  1. Draga mea mulțumesc enorm, mesajul tău nu numai îmi aduce confirmări a ultimilor situații ci și un mesaj, direcție/ ghidare pentru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DESPRE MINE

Author picture

Namaste! Sunt Stefana Vicol-Frew!

Sunt un artist al vietii, Life Activation Practitioner, trainer spiritual si un pod de lumina intre Cer si Pamant prin metoda Light Language!

CATEGORII BLOG

ABONARE NEWSLETTER

Daca iti doresti sa fii la curent cu ultimile noutati Ascending Spirit Romania, lasa mai jos adresa ta de e-mail:

Iti doresti o sesiune privata?